Zo overleef jij dit festivalseizoen!

Zo overleef jij dit festivalseizoen!

Het festivalseizoen is in volle gang en alle wilde en sexy avonturen hakken er flink in!! De combinatie van laat naar bed (of niet), samen naar bed, uren dansen en alcohol eisen langzaamaan hun tol. En we zijn nog maar op de helft!! Het leven van bier en thuisbezorgd.nl kan je niet eeuwig volhouden. Gelukkig kan je altijd bij mij terecht voor wat tips, Daisy helpt je de zomer door!!

1. Mediterraans anti-kater middel

Net zoals bij soa's is een kater beter te voorkomen dan te genezen. Dus staat je tent net op, neem dan plaats op je campingstoel en voordat het goddelijke goud je keeltje bereikt, neem dan eerst deze cocktail: 30 ml citroensap, 30 ml olijfolie en kaneel. Of het lekker is?Daar zijn de meningen over verdeeld, maar het schijnt te werken!
Het citroensap maakt van je lever een super-lever, de olijfolie laat een beschermend laagje in je maag achter en de kaneel heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Dit maakt je dus een super-zuipschuit!! Met -als we het mogen geloven- de volgende dag minder klachten.


2. Een pil maakt nog geen crimineel


Bij een kater denk jij gelijk aan paracetamol of ibuprofen, maar er zijn nog veel meer wonderpillen! Vitamines slaan je door het ergste gedeelte heen, maar ken jij ORS of 5-HTP al? De een helpt je bij de uitdroging en de ander met een betere nachtrust, klinkt dit niet als muziek in de oren?!


3. Grootmoeders kruiden


Bang dat de rest van de camping je toch steeds vaker gaat aanspreken met 'of je nog iets te koop hebt?', dan kan je het ook over de vintage tour gooien. Een flesje kruidenbitter lost namelijk ook genoeg op, meng een paar lepels door wat water en knijp je neus goed dicht. Lekker is het niet, maar effectief wel!4. We're flying hiiiiigh


Er bestaat niet voor niks 'medicinale wiet'. Het kan veel oplossen, geloof me. Een beetje blowen, haalt zo de scherpe randjes van die kater af. Met nadruk op een beetje! Hoofdpijn kan als sneeuw voor de zon verdwijnen en zo glijd (fly) je weer je festival in.

5. Spetter spetter spater, lekker in het water


Dat je genoeg water moet drinken, hoef ik je niet te vertellen. Maar een frisse duik doet ook wonderen. Die opvliegers blus je zo met een duik in de koude zee, meer of sloot. Het mag misschien als een klap in je gezicht slaan, maar je kan er daarna gegarandeerd weer tegenaan!

Bijna over je kater heen en begin je honger te krijgen? Klik dan hier voor de beste kater-maaltijden!!

- Recente artikelen -