Zo kom je sowieso NIÉT in de aftermovie

Zo kom je sowieso NIÉT in de aftermovie

Aftermovies van festivals zijn echt áltijd exact hetzelfde. Het vogelperspectief, de knappe dames, het zonlicht dat schittert in het naastliggende meertje én de verliefde slowmotion beelden (aaaaaw). Maar oké, never change a winning team, toch? Alleen.. je wilt er niet in! Je komt niet graag in beeld en hoopt ieder jaar weer dat het je ditmaal lukt. Gelukkig heeft Dais hier wat tips om NIET in de aftermovie te komen. Daisy to the rescue!!

Positionering is key!

Rechts van de linker-achterste paal, twee stappen naar het midden en dan één stap naar achteren. Blijf daar hangen! Geen camera te bekennen daar! Stel je in het midden van je groep vrienden op, zo dienen zij in nood voor camouflage.

Dress not to impress

Dit zal zeker voor sommige dames hard aankomen, maar bespaar jezelf wat tijd voor de spiegel en ga gewoon lekker in je kloffie naar het festival. Zo houd je gelijk wat meer tijd over om te dansen, want die hopeloze hongerige singles proberen het wel ergens anders.. 

Stromende regen? COVER!

Juist, dit is niet jouw moment. Jij haat regen. Sterker nog, jij staat al het hele festival chagrijnig op buienradar te kijken. Een half uur van te voren sta jij netjes overdekt een hapje te doen. Laat de rest lekker wulps de natte haren rondslingeren. Het is overigens wel belangrijk dat je niet te overduidelijk geniet van die heerlijke hamburger. Zul je net zien dat jij twee weken na het festival met een klodder ketchup op je neus toch getagd wordt. 

Omzeil de fitness

Grote gasten met ontblote lichamen hebben nogal de neiging "onschuldige" meisjes in hun nek te gooien. Bang als je bent, doe je dan vrolijk mee, en voila! Je zit in de aftermovie! Een potje levend stratego kan geen kwaad en blijf koste wat het kost uit de handen van die kleerkasten. 

Voorkom proosten, knuffelen en ander normaal sociaal gedrag

Het klinkt wat ongezellig, maar juist op dit soort momenten ben je zwak en dat weet de camerman maar al te goed. Als een Daisy-cougar besluipt hij zijn prooi. Dan net als je je vriend of vriendin (die je al een paar maanden niet gezien hebt) innig omhelst weet de beste man het zo in beeld te brengen alsof heel het festival één grote orgie van knuffels en liefde was. 

Geniet, maar drink met mate

Wie had dit ooit van Dais verwacht?! Maar écht, dit zorgt ervoor dat je scherp blijft wat betreft de vorige punten. (Dit geldt overigens ook voor andere versnaperingen die je graag gebruikt.) Drink niet te weinig, maar ook zeker niet te veel. Blend in het publiek, go with the flow! Je wilt niet aan je moeder uit hoeven te leggen waarom jij met licht ontwrichte kaken en zonnebril op haar Facebookwall voorbij kwam rollen. 

Je wilt NIET in de aftermovie, maar WEL naar Daisy festival. Lees het hier: Waarom je Daisy festival niet mag missen!! 

- Recente artikelen -