Winterdips tips

Winterdips tips

Daisy’s remedies tegen de winterdip
\

Ja je kent het wel: in februari heeft de winter al wel weer lang genoeg geduurd. Je komt steeds moeilijker uit je bed, je wallen staan standaard op slaaptekort en al die booty’s zitten onder te veel lagen kleding (of ewv: een wintervachtje). Depressing...

Maar helaas, we moeten nog heel even schatjes... Dus haal die neusjes op, kruip wat dieper weg in de bank en ik help jou de winter door!

Bedenk je namelijk eens: ieder normaal mens blijft binnen bij deze temperaturen. Dus ook al die sexy singles zitten nu thuis op de bank. Slinger die Tindermachine aan en laat het warm worden tussen de beentjes! Houd je er een date aan over? Spreek bij jouw thuis af! Ten eerste hoef jij de kou niet in en eenmaal binnen kan je date geen kant meer op. WHOOP WHOOP!

Zo kan je gelijk door voor de ultieme summervibe, want lichaamswarmte is KEY. Wrijf jezelf de komende tijd zoveel mogelijk tegen iemand anders aan. Kleren uit, “jasje” aan en let the magic happen. OEH LALA! Geloof me, die temperaturen kunnen nog wel eens uit de hand lopen. Maar blijf niet te lang plakken, de zomer komt eraan en dan is het jachtseizoen weer geopend.

Want vergeet nooit: er is licht aan het einde van de tunnel! Daarom helpt een hitsig vooruitzicht je het beste deze donkere dagen door. Droom alvast van stijgende temperaturen, schuren en wat stiekeme zoentjes. De wilde woeste weekend playlist helpt je daar ook graag een handje bij.

- Recente artikelen -