Winter is coming...

Winter is coming...

Haal die wollen muts, dikke sjaal en leren handschoenen maar uit de kast, want WINTER IS COMING!! BRRRR. En toch, die winterse kou is zo slecht nog niet, toch? 

Dikke-wollen-truien-tijd

Het enige kledingstuk wat door je oma gemaakt had kunnen zijn -of is gemaakt- wat wel fashion is! Ja ja zeker, die foute kersttrui! LOVE IT! 


Alleen maar Netflix & Chill

JA JA JA! Heel de dag op de bank onder je fleece denkentje en netflix aan. In de zomer voel je je nog wel eens schuldig met je binge-watch gedrag, in de winter is het 100% toegestaan! 


Meer pret in bed

Als het koud is blijf je langer in bed leggen en dat verhoogt sowieso de kans op....SEXY TIME! Daisy hoeft jullie niet uit leggen waarom dit gewoon simpelweg master is! 


Koolhydraat arm dieet, DOEI!

Juist! De terror van de perfect summer body mag weer in de ijskast. Wat zou het toch lekker zijn als al die bbq's met 6 verschillende soorten sauzen gewoon in de winter plaats zouden vinden? Nu mogen we in ieder geval weer eten als echte Bourgondiërs, want die extra vetjes verstop je gewoon onder die dikke grote trui. Niemand die het ziet!- Recente artikelen -