WELK TYPE OUTFIT STRIJDER BEN JIJ?

WELK TYPE OUTFIT STRIJDER BEN JIJ?

1.YUMMY

yeah YOU got that yummy, yummy, yummyyyyyy. 🎶 Altijd on fleek en stiekem een beetje bang om lelijk de club te enteren. Jij wilt je wel verkleden maar ook zeker, net als altijd, de shine pakken. Wie herkent zichzelf hier in? Eerlijk? 💋 


2.SO FLY ✊

Ben je real of ben je badman? Deze superman staat altijd voor je klaar en bekijkt elke FAKA met verve. Bij deze power komt ook zeker wat verantwoordelijkheid kijken! Houd je een beetje in met de Schrobbelèr deze dag, want ik reken op je als er een badgal zwijmelt voor je op de dansvloer.

3. LIL ILL 💉

Bel de dokter op want deze sexy maar toch zorgzame momma staat klaar om te assisteren! Je maakt de hoofden van menig boys hoofd heet en staat klaar met een doekje om deze zweetdruppels zorgvuldig af te deppen. Am i right?  

4. ONE two three SIE

Unicorn, geile beer of papagaai. Deze persoon gaat voor gemak en groot gelijk heb je. Niet te moeilijk doen en in 1 rits zip ben jij nog sneller klaar om al die goudgele rakkers naar binnen te hakken met carnaval.  

5. CRAY CRAY

JIj bent NIET bang. In vol ornaat start jij deze dag en je haalt alle toeters en bellen uit de kast om carnaval te murderen! Maar, houd jij het heel de dag vol en heb jij aan het eind van de dag al je attributen nog netjes bij en om je?

6. HUFTER PROOF

Dit is eigenlijk de categorie: ‘maak jezelf express ‘lelek’ zodat je met rust gelaten wordt’. I like you! Jou kan niks gebeuren deze avond. Chicks met snorren: meld je! Ik ga heerlijk op je.  

7.Gangsta's paradise

Haal die golden chains, grills en fake fur (wel heet) maar uit de kast. Of is dit type stiekem misschien in het doorgaanse leven al een echte gangster en hoeft deze hier geen moeite voor te doen? Zoals inmiddels al wel bekend is heb ik een zwak voor een echte gangster. Kom je me versieren? 

8. WIGS AND CHICKS 👨‍🎤️

Roze, groen, lang, kort. In alle soorten en maten komen ze voorbij tijdens carnaval! Maar ook de boys zie ik graag met de gekste pruiken. Jij bent niet bang om je een beetje te verstoppen achter je lokken. Ik weet je toch wel te vinden! 

9. DREAM TEAM

Op deze trouwe vriendengroepen ga ik lekker. 1 voor allen en allen voor 1. 

Jullie bundelen je creatieve krachten samen en gaan voor een gezamenlijke look. Behoren jullie tot de volledige cast van Mario Kart of staan er dit jaar weer wat bananen in pyjamas mij op te wachten backstage? 🍌🍌🍌

Het is voor jullie vast geen verrassing dat ik zelf ga voor ‘YUMMY’ dit jaar. Ik wil natuurlijk wel shinen op mijn eigen feestje. 

Het is volgens mij wel duidelijk: NIET verkleden is de zwakste optie. Tijdens carnaval hangt de seks weer in de lucht en ik kan niet wachten deze weer op te snuiven met jullie! Laat de polonaise slet in je los met carnaval en kom met me hossen en twerken aanstaande zaterdag! WIe gaat er mee, mee mee ? 🎶

ik wacht op je 😽

kusje Daisy

                           

- Recente artikelen -