Verraderlijke planga voor deze zomer!!

Verraderlijke planga voor deze zomer!!

Het wordt weer tijd om je ready te maken voor de zomer! De eerste kleine zonnestralen breken al door, maar over een paar dagen staat onze grote vriend weer hoog aan de lucht en shinen we als nooit te voren. Daar hoort een statement glasses op je neus bij. Ik heb de trends voor deze zomer even voor je uitgestippeld. Ik waarschuw je: dat wordt nog lastig kiezen!!

Klein maar fijn

Oké, oké, je ogen beschermen ze niet, maar who cares? We love the 90’s en alle trends die daarbij horen en dus ook deze parels. De vorm mag je helemaal zelf bepalen; rond, cat-eye of lekker vierkant. Zolang je hem maar laag op je neusje draagt.

Alle kleuren van de regenboog

Het leven is een stuk leuker door een roze bril, maar deze zomer mogen alle andere kleuren ook! De glazen kleuren van baby-roze tot limoen-groen. Je zomerse dagen hebben een instant upgrade met deze musthave!!

The future is now

Sneller dan het licht zijn? Dat kan deze zomer met deze super snelle montuurtjes. Tikkeltje après-ski, maar aan de andere kant kan een beetje eighties nooit kwaad. Paar matrix-moves erbij en je bent helemaal af!

We willen méér, zonnebril!

Less is more telt niet in deze trend. Statements mogen gemaakt worden. Ga groter, kleurrijker en met een dikke knipoog. Pak uit en shine lekker weg. Perfect om de sporen van de nacht ervoor te verstoppen. Always fashionable..

Kattenliefde to the max

Je cat-eye zonnebril kan deze zomer dus super klein of pak juist uit met een XXL-montuur. Altijd even stylish, met deze accessoire tover je iedere outfit om tot eersteklas haute couture, divalicious!!

- Recente artikelen -