TOP of FLOP: The 90´s!

TOP of FLOP: The 90´s!

De jaren 90; het lijkt zo ver weg, maar het zit nog fris in mijn geheugen. Zeker met al die guilty pleasure muziek op mijn feestjes natuurlijk. Ik denk dan ook met een grote glimlach terug aan de tijd van flippo´s, de Break-Out! en Telekids. Maar, er zijn ook een aantal dingen die ik het liefst zo snel mogelijk vergeet. Ga je mee met mij op een kleine trip down memory lane met de beste TOP’s en FLOP’s van de 90’s?!

FLOP: de wafeltang

Je wilde erbij horen. Je kocht een wafeltang. Geen woorden voor nodig. Je haar leek gewoon op een ontplofte cavia. 


TOP: kinderfeestjes

´Ik vertel je niet wat we gaan doen, maar neem je zwemspullen mee´. HA! EPIC!   Zeg nou zelf, die kinderfeestjes waren gewoon de shit. Van piraten-verkleedfeestjes tot lekker creatief doen met de meiden tot cola drinken en zoute sticks eten met de boys. 


FLOP: platform teenslippers

Waarom dit OOIT gedragen werd weet ik echt niet. Om groter te lijken misschien? Comfortabel was het in ieder geval niet. Als je naar die schoen kijkt krijg je toch spontaan een gekneusde enkel? 100% FLOP.

TOP: LEUKE kinderprogramma´s

In de jaren 90 keek ik naar Pipi Langkous die zonder enige angst de hele wereld aan kon en naar Bassie en Adriaan die ons leerde hoe wij veilig over moesten steken. Waar zijn toch al deze FANTASTISCHE programma´s gebleven!? Oke, het Klokhuis bestaat gelukkig nog steeds…kennen we deze nog?

FLOP: de Furby

Oké, misschien hoort de Furby bij sommige van jullie niet in de FLOP-categorie, maar bij mij toch echt wel. Wie dit ding schattig vond, is echt GEK. Ze stonden in de nacht gewoon naar je te loeren terwijl je probeerde te slapen. Oh de nachtmerries…. 


TOP: Poëziealbum (aka het vriendenboekje)

Is het poëzie of ''poesie'' album? Naja, in dit geval kon het vroeger allebei. Natuurlijk moesten al je vrienden en vriendinnen in je album kladderen. Ook de coole kids konden niet ontbreken. Wat zou ik een moord doen om die oude boekjes nog eens in te zien. OH OH OH, die goede oude tijd <3! 


Nog meer herinneringen opduiken? Check dan de 10 trends van 10 jaar terug

- Recente artikelen -