Lui Liggend Luisteren!

Lui Liggend Luisteren!

In een tijd waar alles snel snel snel moet -en gaat- is het soms even heel chill achterover te leunen en te ontspannen. Maar, waarom combineer je die break niet even met wat luistervoer? De Podcast, Spotify staat er tegenwoordig vol mee, maar waar begin je? Ik heb speciaal voor jullie een vrije avond gespendeerd naar het zoeken van de beste/leukste/interessantste Podcasts, lief hé?   

Chillout Soundscapes

19 Nummers lang luisteren naar de meest rustgevende muziek van over de hele wereld. Gewoon als je even wil ontsnappen aan je dagelijkse sleur. Maar, wat dan na die 19 nummers? Nouuuu, elk nummertje duurt zo’n 55 minuten dus je bent wel even bezig! 

Colleges van Topwetenschappers

Kan jij wel een dosis slimheid gebruiken? Op het volgende feestje aan de statafel interessant uit de hoek komen? Check dan de Podcast van de Universiteit van Nederland. Hierin geven topwetenschappers antwoord op spraakmakende vragen. Ongeveer 41 afleveringen, die elk zo’n 15 minuten duren. Daarna ben jij gegarandeerd de nieuwe Albert Einstein. GO SCIENCE!

Wat ik wou dat ik wist

Voor de onrustige twintigers onder ons die graag wat antwoorden willen op vragen die ze vooraf helemaal niet hadden gesteld aan zichzelf. In deze podcast praat de 25-jarige Kelly over haar ervaringen. Een luchtig luistermomentje voor de twijfelende twintiger, ofzo. Naja, deze chick geeft wel oprecht leuke tips dus als je tijd hebt, zet ‘m even aan!

 

Man man man, de podcast

Mannen opgelet! Altijd al willen weten hoe mannelijk jullie eigenlijk zijn? Luister dan naar deze podcast van Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren. In 6 afleveringen van ongeveer 40 minuten bespreken zij de standaard onderwerpen om te bewijzen hoe mannelijk ze zijn. Laten jullie mij na afloop even weten of je mannelijk genoeg bent? 

De Mark Rutte Podcast

Mark Rutte als een soort Linda de Mol. In deze podcast gaat hij als interviewer opzoek naar hoe de jonge generatie van Nederland kijk naar hun plek in de Nederlandse samenleving. De politicus in een ander jasje. Heerlijk luistervoer, super interessant! GO MARK!


Ben je al wat wijzer geworden van al deze toffe podcasts en wil je er nog een schepje boven op doen? Race dan dit weekend naar de geilste musea van Nederland om jouw kennis te vergroten! LET'S GO

- Recente artikelen -