Humans of Daisy Festival 2018

Humans of Daisy Festival 2018

Tijdens Daisy Festival 2018 werden de stoutste dromen van heel wat mensen werkelijkheid. Daar in de Tilburgse Spoorzone verzamelden zich tientallen medewerkers, artiesten en duizenden bezoekers. Maar wie waren dat nou eigenlijk? Terwijl ik ergens een potje stond te tongworstelen, werden de crew en artiesten verleid tot een potje diepgang en een aantal vunzige vragen! De crew kreeg daarbovenop een 'Daisy Dilemma'!! Ze moesten kiezen:

'of je tepels zijn verwisseld met je ogen, of je moet voor iedere maaltijd die je eet een puzzel van 1000 stukjes maken’

\

Liep je langs Priscilla’s Prijspaleis, dan zag je de 28-jarige Roy ongetwijfeld zitten. In zijn panterbroekie, blond pruikje op: Roy was erbij. Hij heeft nog nooit geneukt op een festival, maar is het wel van plan. Verder vindt hij dixi’s hartstikke goor. “Dat zou ik willen veranderen aan een festival.” Favo standje: doggy.

Antwoord op dilemma: puzzel.

De 16-jarige Leafs stond tijdens Daisy op de mainstage. Als hij zijn optreden in drie woorden zou moeten beschrijven, dan zou hij dat doen met: energierijk, gezellig en flex. Of hij mooie vrouwen heeft gezien? Daar kijkt hij niet naar. “Ik heb een vriendin dus daar geef ik geen antwoord op”, aldus de bescheiden rapper. Maar goed, vrouwen heb je natuurlijk niet nodig om hoogtepunten te kunnen bereiken. Leafs deed dat op een andere manier: “Dat confettikanon, en ik vond het leuk dat ik mensen drinken kon geven. Verder waardeer ik het festival echt. Met dat touwtjespringen enzo!”

Je verwacht het misschien niet, maar Daisy was ook voorzien van een priester. Priester Olaf (30) om precies te zijn. Hij ziet bovengemiddeld veel mooie vrouwen voorbijkomen, maar heeft eigenlijk alleen maar oog voor zijn vriendin Elena. Als ze samen in bed liggen, doet Olaf het liefst het standje ‘de helikopter’. En als we het dan toch over seks hebben: de mooiste plek waar hij het ooit heeft gedaan, is op een eiland, ergens bij een Griekse waterval.

Antwoord op dilemma: tepels.

En dan niet te vergeten: Disco Snolly’s Cas (22). Gehuld in een glitterpak maakt hij het hele publiek gek met zijn moves. Met 29 graden op zijn sufferd gaat hij lekker, maar warm heeft hij het wel. Hij draagt ‘m rechts, wat niet geheel onduidelijk was in dat strakke pak. Seks doet hij het liefst op z’n hondjes. Favoriete plekje op Daisy: “De Snolly stage natuurlijk.”

Antwoord op dilemma: tepels.

Deze topper: Dj De Manager (26) vindt de sfeer op het Tilburgse terrein heel gemoedelijk en energiek. “Het is heel vet. Klein, maar wel goed.” Hij heeft al veel mooie vrouwen voorbij zien komen, maar ook mooie mannen. Iedereen doet zijn best. Vindt ‘ie mooi. Maar wat hij wel jammer vindt, is dat hij op hetzelfde moment als Leafs moest optreden. “Die had ik graag willen zien”, zegt hij.

Tot slot: onmisbaar op Daisy Festival zijn natuurlijk de toppertjes van DAISY zelf. De twee heren omschrijven hun optreden met de drie woorden: gezelligheid, tienerzwangerschappen en Ben Williams. Die laatste is hun boeker. Wat de feestjes voor hun altijd speciaal maakt is de vibe en de gezelligheid en ze gaan dan ook op elke editie ALL OUT!

- Recente artikelen -