Humans of Daisy Festival 2018

Humans of Daisy Festival 2018

Tijdens Daisy Festival 2018 werden de stoutste dromen van heel wat mensen werkelijkheid. Daar in de Tilburgse Spoorzone verzamelden zich tientallen medewerkers, artiesten en duizenden bezoekers. Maar wie waren dat nou eigenlijk? Terwijl ik ergens een potje stond te tongworstelen, werd mijn publiek verleid tot een potje diepgang en een aantal vunzige vragen inclusief een echt 'Daisy Dilemma'!! Ze moesten kiezen:

'of je tepels zijn verwisseld met je ogen, of je moet voor iedere maaltijd die je eet een puzzel van 1000 stukjes maken’

\

Maak kennis met de 27-jarige Mickey. Een bruinharige, stringdragende festivalliefhebber. Ze gaat hartstikke lekker, heeft nog nooit seks gehad op een festival en haar favoriete standje begint met een D. De gekste plek waar ze ooit seks heeft gehad, houdt ze liever geheim. Vieste wat ze ooit op een feestje gedaan heeft: 90 graden schuren. Favoriete artiesten heeft ze niet. Of nou ja, niet echt. “Dat ben ik eigenlijk gewoon zelf.”

Antwoord op dilemma: tepels.

Dit is de 28-jarige Jamie uit Tilburg. Hij gaat ontspannen, draagt ‘m links en gaat liever naar Daisy dan dat hij de Champions League kijkt. “Omdat ik van dansen houd.” Neuken op een festival; daar doet hij niet aan. Aan vieze dingen doen wel: “Ik heb een keer over iemands schoenen gezeken.” Hij had ooit seks op de middenstip van het voetbalveld en hoopt op Daisy K-liber te kunnen zien.

Antwoord op dilemma: puzzel.

En dan hebben we hier de Tilburgse Noor (22). Ze gaat naar eigen zeggen ‘helemaal hartstikke lekker’ en haar favoriete standje is het ‘vouwpakket’. Het laatste wat ze deed voor ze ging slapen: een spin vangen. Het eerste wat ze dacht toen ze vanmorgen wakker werd: ‘Kut, ik moet kleren kopen voor Daisy’. Noor heeft al behoorlijk wat gênante Daisy-momentjes meegemaakt. “Een keer hield ik een aansteker omhoog en toen dacht ik dat het hele plafond in brand stond.” Was gelukkig niet zo.

Antwoord op dilemma: tepels. “Het verschil is toch niet zo groot.”

Dit is Marijn, 25 jaar uit, uit Rotterdam. Hij is voor de tweede keer op Daisy en dat bevalt hem eigenlijk wel. Lekker dronken, party modus aan en gaan; dat is zijn motto. Zijn favoriete standje is 69, seks op een festival heeft hij nog nooit gehad. Op de vraag wie hij per se nog wil zien vandaag, antwoordt hij: mijn vrienden. En het vieste wat hij ooit op een festival heeft gedaan? Heel simpel: “In de modder rollen.”

Antwoord dilemma: tepels.

Hier hebben we de 34-jarige Djerreld uit Rotterdam. Hij draagt zijn jongeheer normaal gesproken in het midden, “maar hij heeft wel een kleine afwijking naar links.” Hij heeft ooit seks gehad op Latin Village en heeft verder nog niet veel vunzige dingen gedaan op een festival. Overgegeven op de wc, maar daar blijft het bij. Doggy is zijn favo standje, Jonna Fraser zijn favo Daisy-artiest.

Antwoord op dilemma: tepels.

- Recente artikelen -