De beste relatietips!

De beste relatietips!

                                   Hoe houd je hem (nee niet dat) of haar vast? 

Jij wilt natuurlijk dat je lovah bij jou blijft plakken. Naast dat jij sowieso het einde bent en hij/zij iets beters niet gaat vinden, heb ik toch een paar tips om de sleur in je relatie te voorkomen.

1. Niet klagen, maar vragen!


Als je lang samen bent, zien we vaak vooral alles wat niet goed gaat. En zoals een echte Tiny en Lau voelt het soms zo lekker om daar op te k****eren. Maar je wordt er een zeur van én nog erger: je partner ook! Klaagzangen en verwijten zijn besmettelijk (soaaaaa). Langzaamaan zorgen ze ervoor dat je partner precies hetzelfde doet, terwijl een vraag stellen het de ander makkelijker maakt om positief te reageren.

2. Een beetje egoïsme a day, keeps the doctor away


Het draait allemaal om geven én nemen. Relaties waarin beiden gewoon hun eigen ding blijven doen, houden langer stand. Doe af en toe lekker een beetje egoïstisch en kies helemaal voor jezelf, dan wordt het ook makkelijker om te geven #feelingmyself

3. SEKS


Let’s talk about sex baby. Het is niet voor niks het belangrijkste in mijn leven en dat zou het ook in dat van jullie moeten zijn. Hoe je het ook wendt of keert, seks is wat het verschil maakt tussen een vriendschap en een verkering (hoewel je natuurlijk als single genoeg verkeringsloze seks kan hebben, maar dat is een ander verhaal).  Laat het knallen tussen de lakens, houd het onvoorspelbaar en trek wat leuks UIT!

4. We gotta fight for this love


Cheryl Cole stippelde het al haarfijn uit: fight! (maar met mate). Ga die ruzies niet uit de weg. Praat uit wat je stoort aan elkaar en voel je niet te trots om sorry te zeggen. Houd het schelden, schoppen en slaan lekker voor de fantasieën in je hoofd, we zijn geen 5 meer.

5. Never change a winning team


En dat moet je ook niet willen ook. Accepteer dat de ander verschilt van jou. Daar gingen tenslotte je geslachtsdelen eerst van klapperen! Wil je je schatje veranderen? Dan maak je jezelf en de ander daarmee helemaal cray cray. Let it go.

6. Keep it classy AND sassy


Verloeder jezelf niet, houd het classy, houd het clean! We houden allemaal van wat vunzigheid en natuurlijk neemt de ander je zoals je bent (want je bent ook fantastisch), maar jezelf een week niet wassen en toch seks verwachten is een naar persoonlijkheidstrekje. Probeer op elkaar te blijven jagen en houd jezelf een sappig prooitje. 

Helemaal geen relatietips nodig, maar juist versiertrucs? Check hier dan de allerbeste (ahum) openingszinnen evah.

- Recente artikelen -