WELK TYPE BIERDRINKER BEN JIJ?

WELK TYPE BIERDRINKER BEN JIJ?

Elk weekend is het weer raak en in de zomer en met carnaval pak je er nog een paar meer. Zuipen tot we kruipen en drinken tot we zinken! Maar, wat voor drinker ben jij eigenlijk? Hoe ga jij die gouden gele rakkers dit jaar naar binnen hakken? 

                                        Bierdrinken doe je zo

De Nipper Het is niet mijn stijl, maar hey…ieder z’n ding toch? Niet iedereen kan z’n strot wagenwijd openzetten natuurlijk en jij geniet gewoon echt van elk slokje bier. Niemand maakt jou gek.

                                                           

Generaal Adje! Voordat je vrienden überhaupt hebben kunnen kijken naar hun glas bier heb jij die van jou al op. HOE DAN?! Maar, staat deze soldaat op het einde van de avond ook nog met bier? 

                          

De Pleaser Je lust geen bier, maar drinkt wel mee. Mijn respect gaat uit naar jou. Wel zo makkelijk bij het bestellen: 10 pils graag. JOE

                                

Naar de klote, van het padje, van de kaart
1 of 2 biertjes maakt jou toch nog niet dronken? Nou echt wel! Balen joh, maar wel goedkoop! 

De Valsspeler
Op een of andere manier weet jij altijd op miraculeuze wijze een deel van je bier in rook op te laten gaan. Gooi je je laatste slok weg, laat je je biertje vallen, of stoot je ‘per ongeluk’ tegen iemand aan waardoor je bier uit je glas stroomt? Geen idee, maar laten we er een eerlijke wedstrijd van maken en don’t waste any beer! 

                                 

De Sprinter 

Dit is meestal Generaal Adje aan het begin van de avond. Jij gaat als een speer tijdens de eerste rondjes bier die gegeven worden maar later valt het je toch zwaar en is het moeilijk die laatste meters bij te houden. Maaaaaaar, keep on going, gewoon volhouden jij!

                             


De Diesel (omgekeerde sprinter) 

Jij start voorzichtig en speelt hem in het begin op safe (de nipper vermomd?) om vervolgens keihard op de rest in te halen. Ik mag jou wel! ALAAF! 

                                               

De Zeiker

Bier is niet koud, er zit te weinig koolzuur is, de schuimlaag is te klein. Daisy probeert voor jou dit jaar alleen de beste biertjes te tappen, ok? ;-) Cheers!

                                                

De Tuinslang

Wild dansen en als een tuinslang de mensen om je heen onderdompelen met jouw biertje. Thanks hé!  ZO ZONDE VAN AL DAT BIER! Volgende rondje is voor jou!  

 

De klassement strijder

Zelf ben ik meer een echte klassement strijder. Misschien nooit bij de sprints maar altijd gezellig mee in het tempo van de rest en netjes blijven in die top 10. Zo heb ik altijd een lekker dagje en daar gaat het tenslotte om tijdens Daisy’s Carnaval Festival. Wie is er met me???  
Twijfel je nog over je outfit? Check dan hier even mijn tips voor de leukste outfit!

- Recente artikelen -