Heb jij je pas tot hemelse kortingen al?!

Heb jij je pas tot hemelse kortingen al?!

Een beetje snuiven op zijn tijd kan geen kwaad, cultuur snuiven dan hé. Een CJP-pas maakt dat allemaal dan ook nog eens een stuk goedkoper. Zo lekker cultureel, dat leven van jou. En dan heb ik het niet alleen over het theater of een museumbezoek, maar je danst ook zo de festivalweide in met een fikse korting op zak.

Wist je dat je met je pas korting hebt op een ticket voor WOO HAH! (CJP-tickets uitverkocht) of We Are Electric?! Even helemaal verzadigd met festival tickets? (Daisy festival is ten slotte net achter de rug) geeft je CJP-pas je ook kortingen op bioscopen als Kinepolis en Pathé, en musea zoals Stedelijk museum Amsterdam en de Kunsthal.

Plan je nou een date (mét korting) op een van de vorig genoemde locaties, kleed je dan leuk aan met iets uit de Hunkemöller of Adidas store, want ook daar krijg je korting!! Het houdt niet op, niet vanzelf! 

Het is alsof je bij Oprah zit, want de cadeaus blijven je om de oren gegooid worden. Want de globetrotter die je bent, wil je in het buitenland ook wat. En zelfs tot buiten de grenzen reiken de tentakels van CJP en ontvang je korting op bijvoorbeeld een klim in de Sagrada Familia of de Eifeltoren. 

Check de website voor de prijzen en ontelbaar veel korting deals en sla je slag. Trust me, dit wil je. 

- Recente artikelen -