Hate it or love it: Dad sneakers

Hate it or love it: Dad sneakers

Trends komen en gaan, de een nog meer uitgesproken dan de ander. Waar de geblondeerde coupe de toppen van het straatbeeld verbleekten, houdt de dad sneaker zich wat dichter bij de grond. Of hij daardoor minder opvalt? Ab-so-lutely not! Je kan er bijna niet omheen, die bumper voor je tenen (HA fuck you bedrand).

Wennen is het wel, al die futuristische klompen die zich voortbewegen aan die heerlijke lange stelten van jullie. Maar zo nieuw is het allemaal niet. Die oversized style kennen we van de sportswear uit de jaren '90 en laat ik nou helemaal gek gaan op de jaren '90. Ik bedoel: MC Hammer, Backstreet boys, Britney Spears en ga zo maar door.

Niet alleen op het podium, maar ook in het alledaagse leven speelden ze een rol in je jeugdige jaren. Die enorme sponzige zool vonden je vader of opa namelijk reuze comfortabel voor hun wekelijkse potje tennis, golf of snelwandelen. Toch niet zo wennen dus, gewoon terug naar je roots.

Zou influencer en model Ian Connor ook urenlang nostalgisch naar zijn Skechers staren of heeft hij stiekem een voorliefde voor snelwandelen? Hij rockte zijn dad sneakers wekenlang op Instagram en zodoende werd de trend geboren. Opgepikt door o.a. Bella Hadid, Kylie Jenner, en van eigen bodem: Kay Nambiar, Anna Nooshin, zijn ze niet meer weg te denken. Iets wat ik overigens helemaal niet erg vind. Een beetje kleur, een beetje durf én een beetje jaren '90 nostalgie, er is niet veel waar je mij blijer mee kan maken! (ughe ughe: seks)

Ben jij er klaar voor om de chunky shoe te omarmen en daarmee je voeten de ultieme comfort te gunnen? Of ga je helemaal slecht op deze voeten-hummer? Let me know bae, hate it or love it?

- Recente artikelen -