Hard drinkers, let´s drink hard!

Hard drinkers, let´s drink hard!

Hallo daar hardwerkende mensen, het is bijna WEEEKEND! Ik weet precies waar je zin in hebt: Lekker je kop eraf zuipen met vrienden! Moet je zeker doen! Wat ik altijd hilarisch vind is dat je in je vriendengroep verschillende type drinkers hebt. Welke dan? Lees maar snel verder. 

Het emotionele wrak

Shotje hier, shotje daar, alles lijkt erop dat het een perfecte avond wordt, maar niet voor lang hoor. De shots komen regelrecht weer via de tranenbuizen naar buiten. De voor de 5e keer in de maand "heb ik wel eens verteld dat ik van je houd", of de "het is precies 7 jaar geleden dan mijn goudvis is overleden". Elke quasi emotioneel moment wordt aangegrepen om te huilen. Ja ja, bewaar ze even voor een ander momentje, ok?

Koning Pinteman

Ja deze is echt fantastisch. Het maakt niet uit hoeveel hij of zij gedronken heeft, maar Koning Pinteman zingt ALTIJD van A tot Z mee, dit inclusief een optreden op het podium. Terwijl de hersencellen in bakken vermoord worden door de alcohol blijft op de een of andere bizarre manier de tekst van dit nummer hangen. LOVE IT! Het beleid van Koning Pinteman.....


De betweter

Deze gast (of dame) wordt na de nodige drankjes strontvervelend. Tikkie agressief, op zoek naar ellende, weet opeens alles beter en gaat JOU vertellen hoe je je leven kan verbeteren. De ik-ben-al-5-dagen-gestopt-met-roken-wordt-het-niet-eens-tijd-dat-jij-gaat-stoppen drinker. Dacht het ff niet hé wijsneus. DOEI! Mama

Ja, dit komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Deze drinker krijgt na een paar alcoholische versnaperingen klapperende eierstokken. NIET omdat er baby’s gemaakt moeten worden, maar om ervoor te zorgen dat jij en je vrienden veilig thuis komen en geen stomme dingen doen. Klopt, soms een pain in the ass, maar bedank haar later maar!


De ´tot over m´n oren verliefd´ drinker

Zelfs de lelijkste 3 wordt in zijn of haar ogen een trofee waar jij heel jaloers op moet zijn. Op zondag ochtend even die facebook pagina van desbetreffende "hoofdprijs" sturen en het is snel stil op de app ;) 


DE TANK

En dan, de koning der koningen. DE TANK! Die kan echt ALLES aan en gaat tot het bittere eind door. Probeer deze persoon er maar eens uit te drinken. HAHA dacht het even niet. Ik schaar mezelf wel onder de tankjes, maar wat voor drinker ben jij? 


- Recente artikelen -