FIND YOUR INNER DAISY!

FIND YOUR INNER DAISY!

Waar dan? Nou, deze zaterdag op de Spoorzone natuurlijk! Oké, het voelt na twee heerlijke festivals een beetje als overbodige informatie, maar dit is voor diegene die nog NIET overtuigd zijn om naar mijn festival te komen. Wie twijfelt er nog om te komen flirten, wie is er wat terughoudend om mij een zoentje te komen geven en wie is er ronduit bang voor wat SEKS in zijn/haar aura? Ik ga jou helpen! Hier DRIE 100% redenen waarom je Daisy Festival 2019 niet mag missen!

LINE UP ON FLEEK!

Behalve dat natuurlijk mijn eigen hitsige Daisy jongens van de partij zijn, komen o.a. Bokoesam en Yung Felix ook dit jaar. Ik geloof dat ik hier geen verdere uitleg over hoef te geven met het aantal hits dat zij op hun naam hebben staan.

Doe ook een dansje of draai je bil op de lekkerste plaatjes gedraaid door niemand anders dan Freddy Moreira. Hij is weer van de partij dit jaar en het is moeilijk stil te staan wanneer deze  energieke boy achter de draaitafels verschijnt. DANS DE GUITARRA!

Hierbij voeg ik even een mixtape toe om alvast in de danssferen te komen.

Ook Puinhoop Kollektiv komt nog 1 keer feesten als nooit te voren. Deze boys stoppen met hun eclectische muziek en gekkigheid maar komen nog een keer met me glijden op 25 mei. Dit wil je. 

En dan komt Team Rush Hour nog voor je langs.Hun nieuwe single is een regelrechte HIT! We doen een stapje naar voor en naar achter als deze knappe mannen me komen ‘betasten’. Oef, dit wil je zien.

Bij deze heb ik je alvast een kleine greep uit deze biggie line up gegeven. (Check de hele line up hier!)

ik geloof dat ik je qua muziek al enigszins heb overgehaald om met me te komen dansen, maar lees vooral snel verder als dat nog niet het geval is want ik heb natuurlijk nog meerrrrrrrr…

STAGE STRESS!

Welke stage pak jij? Dit jaar ga ik stout met voor het eerst een House/Techno stage speciaal voor degene die de ordinaire glijpartij niet aandurft. Ik wil jullie natuurlijk ook voor me winnen en dus pak ik gelijk uit met mijn Nachtcollege broers: Benny Rodrigues, Luuk van Dijk, Wouter S! You can thank me later, hmmkay?!

Maar wacht, ik vergroot je keuzestress nog wat met een REWIND stage waar de klassiekers en guilty pleasures je rondom je rooie oortjes vliegen én een Caribische superzwoelle De Danshal stage. Verwacht daar de lekkerste Dancehall, Soca, Reggae en Moombahton te horen. Work that booty!

VOOR DE CREA DAISY’S.
Had jij als excuus dat je mij moet missen omdat jij liever in het weekend in de gym staat? Dat is bij deze opgelost met Ramona’s Glamping Gym. Zij zal je verder begeleiden met rekken en strekken terwijl ik ergens in een van de verstopte Love cabins sop. Wat daar gebeurt ontdek je vanzelf als je me op komt zoeken. Laat jij je graag versieren door een van onze glitter girls en kom je daarna in het water spelen in mijn hottub? Of je nou je mooie koppie vast wilt leggen in de Photobooth, je houdt van Karaoke of je mee wilt doen aan een echte K*t Bingo, het maakt niet uit! Er is meer dan genoeg te beleven en nu heb ik je natuurlijk nog niet alles verteld. I like verrassingen.

Wanna hook up? 25 mei ben ik IN JE @ Spoorzone013, Tilburg. Kom langs en doe alle dingen die je normaal alleen durft te fluisteren. ;-)

Tag degene die jij nog over moet halen om met je mee te gaan naar mijn feestje vol liefde, geflikflooi, muziek en confetti. Spend al je money aan een kaartje hierrrrrrr.

-XXX- DAISY

- Recente artikelen -