Er zijn dus 5 soorten vayaya's

Er zijn dus 5 soorten vayaya's

check hier welke jij hebt!

\
Links, rechts, links, rechts, schudden met die kut!!​
\

Poes, flamoes, vayaya, mossel, punani, er zijn ontelbaar veel namen voor het mooiste stukje lijf op aarde: de vulva! Zoveel namen, maar ook zoveel vormen. Wat is dan eigenlijk ‘normaal’? Zoveel zien we er niet van dichtbij (correctie: jullie). Net als ik, ziet ook Mel, die jarenlang in een Wax salon werkte, veel foefjes voorbijkomen. Zij verdeelde ze in vijf categorieën.

Dit zijn de classics. De schaamlippen die je het meeste ziet (ja, in die pornocollectie van je ja), maar tegelijkertijd de soort die het minst vaak voorkomt.  

Het gaat tenslotte om je innerlijk! Bij Ms. Curtains staat die centraal en steken de binnenste schaamlippen naar buiten. Deze lady is populair en de meest voorkomende soort schaamlippen.

De Ms. Horseshoe komt aan haar naam door de vorm van de lippen, die op een hoefijzer lijken. De buitenste schaamlip is hierbij open aan de bovenkant en gesloten aan de onderkant. Doordat de lippen ‘open’ zijn, zijn de binnenste schaamlippen zichtbaar (een gratis sneak peek dus, lekkerrr).

Deze variant lijkt het meeste op de Ms. Barbie, maar het verschil zit in de afstand tussen de buitenste schaamlip en het schaambeen. Je hebt bij de Ms. Puff twee soorten schaamlippen, namelijk dun en slap of dik en stevig. Laat ik nou graag van beide walletjes eten.

Last, but zeker not least zijn de lippen van Ms. Tulip. De binnenste schaamlippen hangen over de gehele lengte een klein beetje buiten de buitenste schaamlippen, wat eruit ziet alsof een bloem aan het uitkomen is. Niks om te ‘verbloemen’, cute!

Misschien heb je jezelf herkent of misschien wel niet en ben jij zo’n parel die lekker alles combineert. Nog steeds niks mis mee!! Mocht je toch twijfelen, wil ik je altijd wel even controleren backstage.   

- Recente artikelen -