Een ode aan de popstar van mijn leven

Een ode aan de popstar van mijn leven

It's Britney bitch!

\

Britney Spears, I’m a Slave 4 U. Never ever had ik zo’n crush als in de jaren 90 op deze blondie. Nog steeds speelt ze een grote rol in mijn leven. Op zondagochtend heb ik standaard mijn ‘Oops!.. I Did It Again’ momentje (natuurlijk als gevolg van de Baby-One-More-Time-zaterdag) en ik zing/schreeuw alles foutloos mee. Britney is mijn BFF; door dik en dun, met haar of zonder haar, want zelfs tijdens de meltdown van 2007 bleef ik haar trouw.

Ze was dan ook de beste. Britney kreeg het bijvoorbeeld voor elkaar om met haar eerste videoclip niet alleen tienermeisjes –en jongens verliefd op haar te krijgen, maar ook hun ouders! Een schooluniform, twee schattige staartjes, een onschuldige blik in je ogen, dat alles afgetopt met een geile lipgloss en wat gekreun. Laten we eerlijk zijn, ook je vader viel in slaap met Britney Spears in zijn gedachten (of hand..).  

En dan ben je binnen, dus dan kan je zo gek doen als je wilt. Dus in haar volgende clip werd de Titanic gecombineerd met een tripje naar Mars en ze nam mee: een rood latex pak (mmmm). Hail Queen Britney, want ze kwam ermee weg, sterker nog: deze hit ging sky high (richting Mars dus) en zo belandde ze overal op nummer 1, boven je bed en in je eerste natte droom. De posters zijn verdwenen, maar mijn voorliefde voor rood latex zal altijd blijven bestaan (die van je vader ook trouwens).

Tripjes naar mars, een ster zijn, Justin Timberlake, een film maken, flirten met Austin Powers, dansen met slangen, tongen met Madonna, een baan als stewardess, gekleed gaan enkel in glitter, bijna verdrinken in bad, 2x kids, 2x trouwen én 2x scheiden, het eist allemaal (zelfs van Queen Britney) zijn tol. In 2007 verloor ze haar mind, haar haar en bezocht ze heel wat afkickklinieken. We waren Brit even kwijt, maar geen haar op mijn hoofd (of die van haar HA) die mijn idool liet gaan en ze kwam terug. Hotter dan ever: MILF alert!!  Britney werd de Jezus van de jaren 2000, zij leed voor ons, stierf en kwam terug (Oops!.. I Did It Again). Haar blonde lokken groeide weer aan, haar autotune werd weer aangezet en wij schreeuwden in koor mee: Gimme more.

xxx Daisy

\

- Recente artikelen -