Dit draag jij dit jaar op mijn festival!!

Dit draag jij dit jaar op mijn festival!!

Daisy festival is om de hoek en je wilt natuurlijk scoren! Hoe pak je dit aan? 1: lekker in je vel zitten, 2: iets lekkers om dat vel heen hangen. Punt 1 heb jij natuurlijk al helemaal onder controle, maar voor punt 2 zijn de volgende trends dit jaar helemaal hot and happening (en dat scoren dus ook!!!).

1. Prints

Bij tropische temperaturen in de bol horen tropische printjes! Ook een polkadotje of een bloemenprint is meer dan welkom. Laat het lekker knallen. Voordeel nummer 1: je bent gelijk lekker opvallend dus laat die bijen, maar op je bloempjes landen.

2. Flared broeken

Laat maar lekker waaien die pijpen! Tegenwoordig overal te verkrijgen in de meest kekke kleurtjes of pi-pa-prachtige printjes. Lekker strak om de billen, oef ik heb er zin innnn!!!

3. Kant

Ik ben vast niet de enige die de link met lingerie legt. Sexy, stijlvol en je hebt alvast wat nachtkleding bij mocht de nacht in andermans bed eindigen.. 

4. Jumpsuits

Makkelijker kan ik het niet maken, je kiest er één en je bent klaar. Niet moeilijk doen met combineren, wel bij de wc. Rits hem alvast open in de rij, scheelt je natte vlekken op de verkeerde plekken.. 

5. Franjes

Cowboys en indianen, politie en boeven, we zitten al achter elkaar aan sinds we ons dat kunnen herinneren. Doe lekker nostalgisch en kies voor wat franjes á la Pocahontas. Ook zij scoorde er een hottie mee.

6. Glitter

Shine, baby, shine! Ik gun jou op 26 mei een plek in de spotlight, zolang je maar van mijn vent afblijft. Nee, zelfs die zou ik met je delen. Misschien als je genoeg glitters aantrekt, weet ik je te vinden om dat te bewijzen.

- Recente artikelen -