De geilste musea van Nederland

De geilste musea van Nederland

Misschien staat een dagje cultuur snuiven niet bovenaan je to-do list, maar wat nou als ik een lijstje maak met musea die een wat meer spannende collectie hebben zoals het naakte lichaam, zou je dan wel gaan? HOPPA, want die heb ik hier al voor je. Vol gas naar die musea racen, want dit wil je niet missen!

Het seksmuseum Amsterdam - de Venustempel

JA JA JA! Met een welverdiende nummer 1 plek is het seksmuseum een combinatie tussen een artefact collectie en een attractiepark. Arte-wat? Naja, gewoon verschillende kamers, verschillende naakte mannen/vrouwen. In 20 jaar tijd heeft het museum een behoorlijke collectie verzameld. Vooral lekker een kijkje nemen, VET GEIL!


Het Rijksmuseum

Je zal het misschien niet denken, maar ook het Rijksmuseum biedt een collectie naakte goden aan. Een beetje verborgen, dus goed kijken. Wil je het wat spannender maken? Doe dan een spelletje zoek de tiet met je vrienden. Hoeveel tel jij er?

Museum Boijmans van Beuningen

Van Amsterdam naar Rotterdam. Dit museum biedt ook een mooie collectie naakt aan, maar wel op een andere manier. Tot en met 13 januari 2019 is hier een bijzondere olieverfschetsen tentoonstelling waar jouw fantasie de vrije loop mag gaan. Benieuwd? Ga dan snel een kijkje nemen


Het spoorwegmuseum

Ook heel leuk. Oude kale mannen met van die vet grote jampot glazen op. Don´t judge me, ik weet niet waar jullie het warm van krijgen. Voor ieder wat wils toch…. AMEN!Nog meer cultuur? Of met korting naar musea? Lees dan snel het artikel over de CJP pas of over de beste street-arttips

Goeie tips hè, DOEG

- Recente artikelen -