De allerlekkerste guilty pleasures voor als je alleen thuis bent

De allerlekkerste guilty pleasures voor als je alleen thuis bent

Iedereen heeft ze, niemand praat erover. Laat ik dat taboe binnen nu en 1 minuut gaan doorbreken. Want guilty pleasures zijn er wél om te delen met de rest, niet ‘live’, je doet ze vooral stiekem en als niemand het ziet. Maar misschien inspireer ik jullie wel. En wanneer het moment dan daar is en jij alleen op je kamertje zit, probeer dan een van de volgende guilty pleasures. Trust me, het is heer-lijk

1. Music makes you lose control

De topper staat natuurlijk op nr. 1 en dan hebben we het niet over Backstreet Boys, Spice Girls of Ricki Martin, maar gewoon straight up Marco Borsato of wat lekker in jouw oortjes klinkt (Django Wagner?). Gooi het aan en hard. Niemand die jou hier raar op aankijkt, want er is niemand. “Nee, nee, nee, je hoeft niet te gaan schat, neeeee... 


2. De haarborstel is je microfoon en de badkamer je stage

Vandaag ben jij een super ster! Wedden dat 90% van jullie dit al doet! Nog nooit gedaan? Probeer het, het leven van een superster gaat niet over rozen, maar voor 5 minuten is het best leuk, trust me. Vooral goed in combinatie met het bovenstaande punt. Hoor ik daar nou Marco?

3. Knibbel knabbel kneusje, wie knabbelt er daar in mijn neusje?

Neus peuteren is te gek. Niet echt iets voor in het openbaar, maar hallo! Love it. Minutenlang schaamteloos graven naar verborgen schatten. En nou niet gelijk ieeeuww aaaah bah, gewoon doen. 


4. Met jezelf spelen

Nee, dan bedoel ik niet masturberen. Dat is namelijk een pleasure en niks om je guilty over te voelen. Maar gewoon, tsja, uren lang borsten jongleren of toch lekker die hand in je broek om te checken of ‘ie’ er nog wel zit. Dat is pas genieten jongen. Eigenlijk ook niks om je voor te schamen, maar niet iedereen zou zo 1, 2, 3 toegeven dat zijn/ haar eigen lijf toch stiekem de beste is..

5. Spuit maar in mijn mondje

Of het nou slagroom is of zo’n tube kaas: JA, dit wil je. Onsmakelijk to the max, maar goh als niemand het ziet? Lekker languit op de bank en spuiten maarrrrr.


6. ClausterPASSIE

Normaliter doe je het zo snel mogelijk. Straks denken ze nog dat je zit te.. JUIST: KAKKEN. En kakken is heerlijk vooral als je er gewoon lekker de tijd voor kan nemen! Neem een boekje mee, steek een geurkaasje aan (TIP), ga lekker zitten én BLIJF zitten. Even jezelf opsluiten in het kleinste kamertje van het huis kan zo ontspannen zijn. Neem het er lekker van.

7. Thuis verdwalen

Baan je een weg door de krochten van het internet. Er is nog zoveel te ontdekken, misschien ontdek je wel een (nieuwe) fetish! Urenlang scrollen, grappen en grollen. 

Tip: Museum of internet


8. Jezelf een poepie laten ruiken

Ja daar lig je dan. Lekker al uren op de bank, de tube kaas is inmiddels leeg en je bent ingenesteld onder een dekentje. Die tube kaas begint op de darmen te werken en je laat er eentje vliegen.. Wat er dan volgt, is iets wat iedereen doet: je ruikt stiekem even onder het dekentje. Je weet van te voren al dat het stinkt, maar juist dat maakt het zo lekker.. 

9. America's got tranen

De wereld vraagt tegenwoordig zo veel van je. Frustraties en emoties bouwen zich naarmate de tijd torenhoog op en niks is dan zo lekker om het thuis allemaal even te laten gaan! Speur youtube af voor emotionele audities en gooi die traanbuizen open. Geloof me, dit lucht op.


10. Diep in jezelf duiken

Je kan urenlang op de bank liggen óf urenlang in de spiegel staren (of tegelijkertijd). Duik eens diep in die poriën van je, druk er eentje uit of meerdere. Lekker ongegeneerd lang naar jezelf staren, want je bent leuk neem dat maar van mij aan.  

- Recente artikelen -