Daisy laat dit jaar niet alleen van zich horen!

Daisy laat dit jaar niet alleen van zich horen!

Gewapend met schmink en glitter op je gezicht (want dat mag nóóit ontbreken) betreed je de festivalweide. Met een biertje in je rechterhand én een baco in de linker voor de echte pro’s kijk je eens goed om je heen. Omdat ik nu al weet dat dit -in die split second- allemaal even te veel voor je gaat zijn, geef ik je hier alvast een sneek-peak. Bereid je voor: Daisy festival laat je stoutste dromen werkelijkheid worden.

Naast al dat dansen zijn er namelijk genoeg  andere ‘sportieve activiteiten’ waar je deel aan kan nemen en dan heb ik het niet over die tussen de lakens. Die bewaar je maar voor thuis. Maar altijd al eens raak willen schieten, kleine Cupido die je bent. Dat kan dus bij DE SCHIETTENT! Of leef je acrobatisch uit, tegen een ander aan, bij de Bakfiets twister! En spring het diepe niet in, maar over, bij de turbo touw tornado (nie bang zijn!!). Na al dat vertier vervolgens even bijkomen op bed? Dacht het niet, want daar leer ik je Bedmintonnen! 

Poeh, begint het je langzamerhand allemaal al iets te actief te worden, Shit 't je even tegen? Lucht je hart dan bij de heilige van Daisyland en duik een biechthokje in (wel alleen dan hé). Niet zo gelovig? Dan kan je ook altijd terecht bij Bep en To op het toilet voor een goed moederlijk gesprek en een knuffel.

Ben je niet te stoppen en stuiter jij nog even door? Dan ben je lekker bezig geweest en kan een prijs natuurlijk niet ontbreken. Priscil, mijn BFF door de jaren heen, strijkt dan ook neer met haar Priscilla’s Prijzenpaleis en daar valt genoeg moois te veroveren!! 

Stijgt het je al naar je koppie?! Bij mij wel, ik droom al dagen over Bedminton, Beerpong en Priscilla. Jij vast nu ook! Nog niet overtuigd? Lees dan hier waarom je Daisy festival écht NIET mag missen!! 

- Recente artikelen -