Waarom je Daisy festival niet mag missen!!

Waarom je Daisy festival niet mag missen!!

Ik kan een hele spreekbeurt geven over "Waarom je Daisy festival niet mag missen", maar ondertussen weten jullie dat allemaal best zelf. Toch als opfrisser hier de 5 belangrijkste redenen.


1. De eerste is gelijk de reden des levens; Vunzigheid! Er zijn maar weinig festivals waar er zoveel erotisch vocht in de lucht hangt. Op bezoek bij tante Daisy gaan de remmen los. Laat je preutse vrienden thuis, want Daisy is nie bang!

2. Het is naast een zinderend orgasme later op de avond (of eerder op een dixie), overdag ook een hoogtepunt voor het oog.
Het roze slaat je om de oren, panterprintjes, glitters en dat allemaal in het zonnetje gezet door moedertje natura (hoop ik natuurlijk). Je weet niet waar je kijken moet! Penis-rodeo, disco vibrator races én zelfs een Daisy-reuzenrad passeerde al eerder de revue. Het decor van dit jaar kan dat alleen maar overtreffen en ik beloof je, dit jaar pak ik ook uit met flink wat gekke en leutige spelletjes!

3. Naast het decor ziet ook het publiek er altijd prachtig uit!! Brabant staat bekend als het land van boeren, carnaval en worstenbrood. Dat doen we dan ook graag, maar dat is niet aan onze dames af te zien! Tijdens mijn zomerfestival worden de korte rokjes weer uit de kast getrokken en showen ze hun hemelse gelaat. Én of ze worst lust!!

4. Die line-up!! Onder andere: K-Liber, Jonna Fraser en Leafs, KOM MAAR MET MIJ VIBEN JA. Potverdriepiemelklaar heb je ooit zo’n line-up gezien? Mijn heupen schieten uit hun voegen en zijn niet meer te bedwingen. Zomers, sexy, ongekend én jij kan het meemaken!

5. We sluiten af met de aller, aller –allerbelangrijkste reden: IK BEN DAAR. De koningin van het twerken, vuile flirts en stiekeme zoentjes. De beste billenknijper van het heelal en niet te vergeten de belichaming van seks. Wanna hook-up?! Haal dan snel je ticket, zie ik je backstage.. tickets koop je natuurlijk via deze website, klik maar even hieerrrr

Zie je 26 mei @ Daisy Festival xxx Daisy

- Recente artikelen -