Cyberlicious

Cyberlicious

Vergeet de Lonely Planet, dit is wat je voortaan meeneemt op vakantie!
\

De Kamasutra beurs hield zijn laatste orgie en de paniek sloeg mij om de rode oortjes. Waar zijn we zonder Henk en Ingrid als het op inspiratie voor sekstrends aankomt? Gelukkig is tante Daisy gewoon van deze tijd en ging ik gelijk aan de slag met mijn glazenbol: het internet. Daar ging er een hele wereld voor mij open! En eerlijk zullen we alles delen, dus vandaag praat ik jullie bij over: Teledildonics!

Je glijdt al van je stoel, ik snap het wel. Alleen het woord is al plezierig in de mond. En precies dat tong gevoel kan je dus delen met je schatje, zonder daadwerkelijk het bed te delen! Volg jij het nog? Stel je voor: jij en je lief honderden kilometers van elkaar verwijderd, omdat de een zo broodnodig op zoek moest naar zichzelf in Thailand? Vergeet de Lonely Planet als afscheidscadeau en schaf samen Teledildonics aan! 

Ze worden ook wel cyberdildonics (wauw) genoemd en het zijn computergestuurde seksspeeltjes waarbij je voelbare sensaties uitwisselt met je lover. Vergeet telefoonseks, sexting en ongemakkelijke webcamshows, en communiceer via deze innovatieve vriend(in)! 

Voor haar is er een vibrator en voor hem een masturbator, die door middel van bewegingen met elkaar communiceren. Het ritme wordt aangestuurd door je eigen haal, ruk, stoot of trek. “Can you feel the beat?”

Word je liever niet alleen tussen de benen geprikkeld, maar wil het oog ook wat? Via de app vallen er ook nog eens live actiebeelden van de andere kant te ontvangen. Het houdt niet op, niet vanzelf!

Dus, even bijkomen van je mindfulness cursus, surfles of zoveelste tempel? Contact je schatje en cyber je een end weg of houd hem lekker voor jezelf dat kan natuurlijk ook altijd nog..

- Recente artikelen -