Blue monday

Blue monday

Hallo maandag dip! De eerste dag dat je weer terug komt op school na 7 weken lang zogenaamd “vakantie” vieren. Ja, het is een heerlijke zomer geweest met warme dagen en veel zon, maar je bent student en sowieso rete slecht in sparen dus waar haal je die moneys vandaan om een reis te maken met je vrienden?

Precies, geen vakantie dus! Wat dan wel? Heel de zomer geploeterd voor een hongerloontje in een lange broek en zwarte blouse, als een boer met kiespijn lastige gasten geholpen om zo toch nog iets van een spaarrekening op te bouwen. Dus nee, jij hebt niet veel van zonlicht op je bakkes gekregen. Je ene arm bruiner dan de ander, want uitserveren lukt vaak maar met één hand. Maar natuurlijk hebben al die toffe mensen van je studie wel het geld en het geluk om Nederland in te ruilen voor een oase aan zon, zee en rust. En daar is ´ie dan, de ´hé, jij bent ook niet bruin geworden´ …… GRMBL!

Komt daar ook nog eens bij dat je hier en daar wat extra vetjes op je lichaam hebt gecreëerd. Tuurlijk, je hebt de longen uit je lijf gerend, maar die verloren calorieën heb je er ´s avonds net zo hard weer aan vast gezopen want ja, je moet wa hé?. Om die extra vetjes te verbergen heb je van die schrale beetjes fooi een bezoekje aan de kapper gebracht, maar ook dat wordt door je studiegenoten niet echt gewaardeerd. Probeer dit maar eens te overleven….MONDAY SLAPS YOU IN THE FACE...

- Recente artikelen -