Waarom all-inclusive vakanties niet alleen voor je opa en oma zijn

Waarom all-inclusive vakanties niet alleen voor je opa en oma zijn

De hele dag door eten en drinken, gepaard met zon en een bed (binnen én buiten)!! Waarom doen we dan toch zo verrekte moeilijk over een all-inclusive tripje? Tegenwoordig moet het een “reis” zijn richting het oosten, met heel je hebben en houden op je tere ruggetje. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ten slotte, je bent jong en snel, die handdoek ligt sowieso als eerste op de beste plaats. 

1. ALL YOU CAN EAT

Do i need to say more?! En dan niet alleen het diner, maar de hele fucking dag door! Ontbijten tot je neerploft aan het zwembad en wanneer dan de eerste lichte trek weer komt, staat het lunchbuffet al weer klaar. Om je vervolgens om te toveren tot prinses en je tijdens het diner te vergapen aan alle prachtige desserts. Ik herhaal: ALL YOU CAN EAT!!

2. ALL YOU CAN DRINK

Oké, een ‘all Daisy can drink’ niveau is het dan weer niet, maar meestal sluit de open bar pas om 22:00 en daarvoor kan je al lang genoeg gedronken hebben. Bovendien ben je de volgende dag dan gelukkig weer op tijd op voor die handdoek op je favorietje bedje..

3. ALLES BINNEN HANDBEREIK

Alles is op loopafstand: het restaurant is tegenover de cocktailbar, die ligt naast het zwembad en het zwembad is 2 minuten vanaf de lift, die lift is om de hoek van je hotelkamer (die uitzicht heeft over alle 3). Wat heb je nog meer nodig?! 

4. SERVICE

Zo’n all-inclusief hotel is dus inclusief alles hé. Niet zelf sjouwen met koffers (of bag pack), maar vriendelijke mensen die het met alle plezier voor je doen (of gewoon heel goed faken). Tripje buiten de hotelpoorten? De lobby-lady helpt je nogmaals met zo’n verschrikkelijk goed gelukte glimlach. Mocht je hotel beschikken over een wellness (of gym grrr) hoort dat er ook allemaal bij en wordt het nog netjes schoongemaakt en opgeruimd voor je ook. 

5. LEGGUH

ER RESTEERT NIKS ANDERS DAN LIGGEN, ZONNEN ÉN LIGGEN. OH EN ETEN EN DRINKEN, MAAR DAARNA WEER LIGGEN. DOE HET, JE HEBT HET VERDIEND.

Nu moet je onderhand wel overtuigd zijn van een all-inclusive tripje. Jezelf lekker volvreten en liggen aan het zwembad tot je erbij neervalt. Ik zeg boeken! Met één druk op de knop jouw ultieme vakantie geregeld. LET´S GO!


- Recente artikelen -