9 redenen waarom single zijn het einde is

9 redenen waarom single zijn het einde is

Single boys en girls zijn graag geziene gasten op mijn feestjes, dat is geen geheim. Vers vlees is altijd welkom in de schappen van de Daisy store (a.k.a the Candy Shop). Ook de wat langer houdbare producten nemen gretig aftrek. Toch verliezen we zo nu en dan een scharrel aan true love, blegh. Liefde kan ook leuk zijn (lang leven polygamie), maar waarom hoor je nooit iemand over hoe lekker het wel niet is om single te zijn?! "All the single ladies, now put your hands up!" en luister, want lang leven alle vrijgezellen, die deze wereld net een stukje mooier maken. Stay single and ready to mingle!!

1. Zeeën van tijd!!

Eén van de beste dingen van lekker vrijgezellig zijn is natuurlijk de hoeveelheid tijd die je hebt (en zelf mag bepalen wat je ermee doet). Niemand die mekkert wanneer je thuiskomt, of juist mekkert dat je nog thuis bent. Weekenden lang in je pyjama doorbrengen, zelf bepalen welke serie er op staat en bij welk restaurant er eten besteld wordt. Lang leven de eigen mening, iedere dag is jouw dag.

2. Kans op seks is everywhere

De wereld (en een ontelbaar aantal benen) ligt voor je open. Kijk om je heen en geef je ogen goed de kost. Iedere sexy voorbijganger is een potentieel kandidaat! Eenmaal in een relatie is het 'kijken, kijken, nie kopen' (als je het netjes houdt natuurlijk). Geniet van de dagen dat de opties nog voor je openliggen en haal eruit wat erin zit (of stop erin wat je er uithaalt hehe).

3. Fitter dan life

Het is geen leugen, het levende bewijs vind je waarschijnlijk terug in je eigen vriendengroep. Eenmaal aan de man of vrouw is dat healthy fit life een stuk minder belangrijk. Nog single, and ready to mingle? Dan ben je je bewuster van je uiterlijk en doe je meestal meer moeite om er lekker uit te zien.

4. Money, money, money, always funny

Tenzij je een golddigger bent, kost een relatie je heel wat. Maar als single bespaar je heel veel geld. Valentijnsdag sla jij over zonder blikken of blozen. Verjaardagen of jubilea zijn nog geen dagen waar jij rekening mee hoeft te houden en de portemonnee blijft dus dicht. Dat is toch iets waar wij Hollanders heel blij van worden?! 

5. Lekker de hele dag smeerpoetsen

Het altijd maar op orde moeten hebben, is zo vermoeiend! Laat de innerlijke vuilak in je los. Lekker je kleren laten liggen waar je zo uittrekt en bouw de was gedurende zo'n 3 á 4 weken op. Niemand die daar wat van zegt. Nodig alleen je moeder ook even niet thuis uit, dan komt alles goed. 

6. Gratis energie

Wachten op een berichtje terug, bevestiging en altijd maar hopen dat hij/ zij hetzelfde voor ogen heeft als jij, het kost heel wat energie. Laat je die energie nou aan veel betere dingen kunnen besteden.. Bovendien slaap je een stuk beter als je je niet hoeft druk te maken om die dingen, win-win-situatie

7. Je BFF's zijn er écht for life

Niemand anders heeft meer prioriteit dan je beste vriend. Als je namelijk geen lover hebt om rekening mee te houden, dan heb je meer tijd en aandacht voor je squad. Met als gevolg de sterkste vriendschappen evah. 

8. The future is now

Als je een lover hebt, houd je rekening met elkaar bij het plannen van de toekomst. Daarentegen hoeven alle singles niet na te denken over de toekomst van iemand anders, alleen maar over die van hunzelf. Een jaartje reizen, doe je bijvoorbeeld sneller als je alleen bent. Zo onderneem je toch sneller de grotere (en avontuurlijke) stappen des levens. 

9. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Je bent niet te druk met het verdrinken in de ogen van je lover, dus heb je de tijd om goed om je heen te kijken. Vooral nu in de zomer heb je daarom de kans om veel nieuwe mensen te ontmoeten. Op het terras, tijdens een festival of vakantie, is de kans groot dat je een ander leuk mens tegen het lijft loopt.

- Recente artikelen -