5 clips om "samen" te kijken

5 clips om "samen" te kijken

Wat een clip Daisy-waardig maakt? Een beetje soppen, glijden én booty natuurlijk. De volgende clips zijn er een paar om samen te kijken, want het kan nog wel eens ‘gezellig’ worden.. Netflix en chill op muzikaal niveau!!

TLC - Red Light Special

De eerste is voor de ladies! Want er gaat niks boven women in control en mannen met sixpacks in strakke broekjes. Laat de boys wel meekijken, want TLC legt hier gelijk even uit hoe je moet likken en doen (kunnen ze gelijk aan de slag).


Nicki Minaj - Anaconda

Big butts, glijdende vrouwen en soppen met slagroom, deze clip heeft alles! Hier kan je toch uren naar blijven kijken? Pittige tante wel, die Nicki, die 'vreet 'em op in bed' zoals een mooi Brabants gezegde gaat.

Christina Milian – Dip it low

Ik weet niet wie mij was vergeten uit te nodigen voor deze orgie, maar de volgende keer als er halfnaakt door de verf wordt gerollebold: count me in! Het liefst natuurlijk samen met Christina, maar die zien we niet vaak meer. Gelukkig hebben we de beelden nog..

Kanye West – Fade

Vocht everywhere en anytime, of het nou zweet is of water who cares?! Een natte flashdance scene is genoeg om mij te laten glijden. Daarbovenop ook nog een soppende eindknaller onder de douche. Moet ik nog meer zeggen? Om kippenvel van te krijgen, misschien hierna samen onder de douche?  

Beyoncé – Partition

Niet vaak zou je Jay-Z willen zijn, want ja die kop.. Totdat Beyoncé deze video popte, wat een body!! Zij rijdt en glijdt over je beeldscherm en jij Monica-Luwinski’d over je toetsenbord, ik snap het wel!!

- Recente artikelen -